The Challenge in Pohorje

S 1. septembrom se je ponovno začel The Challenge, ki je namenjen vsem, ki bi se radi naučili zaslužiti preko spleta. O tem sem pisal že lani v objavi: 30 dnevni izzivi in The Challenge. Naključje je hotelo, da je od tega minilo ravno eno leto, saj sem takrat začel z mojimi izzivi in tudi ta objava je namenjena The Challengu in mojemu novemu izzivu.

The Challenge

Challenge je povsem brezplačen enomesečni tečaj, kjer vas peljejo od začetka od konca. Dodatna prednost tega tečaja je, da lahko v em obdobju (in tudi nekaj časa za tem) uporabljate določene programe, ki so drugače plačljivi, brezplačno. To so samo pripomočki, lahko pa delate tudi brez njih.

Letošnja novost je, da bodo vse naloge dostopne že od prvega dneva naprej, tako da si jih lahko vsak ogleda in opravi kakor hitro želi. Dnevno potrebujete kakšno uro, da si vse skupaj pogledate in pravite “domačo nalogo”.

Tako vsem toplo priporočam, da namesto Sveta na Kanalu A, dobre pol urce namenijo nečemu uporabnemu.

Vsak dan na Pohorje

Tudi leto dni je že minilo od začetka mojih mesečnih izzivov. V tem času se jih je zvrstilo kar nekaj, priznam pa tudi, da sem dva krat enostavno pozabil na novo nalogo in sem tisti mesec izpustil.

Konec avgusta sem se nekajkrat odpravil na Pohorje in ker mi je bilo zelo všeč, sem se odločil, da postane to moja rutina v avgustu. Tako se bom v avgustu vsak dan odpravil na Pohorje. V primeru odsotnosti ali slabega vremena, bom le-to nadomestil ali opravil kakšen “trening” v zaprtih prostorih, pri čem pa ne sme biti krajši od ene ure.

Čas je tudi, da na seznam dodan kakšnega novega za mojo drugo sezono. Imate kakšen predlog?