Black Friday in Cyber Monday

Ponovno je tukaj Black Friday! O tem se pisal že lani v objavi “Dan za nakup gostovanja“. Black Friday je prvi petek po ameriškem Thanksgiving Day in je predstavlja začetek božične sezone. Na ta dan ima večina ameriških podjetij posebne ugodnosti in popuste.

Lani sem pisal o nakupu gostovanja pri Hostgator, ki velja za enega izmed najboljših nizkocenovnih gostovanj. Uporabljate lahko neomejeno število domen, prenosa in prostora na serverju.  (zadnji dve stvari sta sicer malo omejeni, ampak za začetnika ni omejitev.)

Meni je lani uspelo dobiti gostovanje za tri leta za 100€, kar je odlična cena. Mislim, da so dali vsem vsaj 50% popust, nekateri so ga dobili tudi do 90%. Tudi letos obljubljajo enake ugodnosti, tako kot vsa ostala podjetja za gostovanje, nakup domene (GoDaddy), Amazon (Kindle) in tako naprej v nedogled.

Cyber Monday

Cyber Monday je relativno nova stvar in prestavlja dan posvečen nakupovanju preko spleta in je prvi ponedeljek po BF. Lani naj bi samo na ta dan kupili za 1 milijardo stvari in storitev.

Tudi na ta dan lahko pričakujete posebne popuste pri ameriških podjetjih, tako da, če imate namen kaj zapravljat, je sedaj pravi čas.