30 dnevni izzivi in The Challenge

Tisti, ki ste že kdaj bili na mojem blogu, ste mogoče opazili, da sem dodal novo stran z imenom 30 dnevni izzivi. Kaj je zdaj spet to?

Kot sem že zapisal na strani, sem dobil idejo pri nekaterih drugih blogerjih. Nekateri imajo izzive samo pri pisanju blogov oziroma objav, kot na primer Court pri tem izzivu, spet drugi pa imajo mesečne izzive na vseh področjih. Jaz sem se raje odločil za slednjega in tako začel s 30 dnevnimi izzivi. Tako se bom v tem času poskušal držati zastavljenega izziva. Začetnim idejam, ki sem jih dobil pri Matt Cutts-u, sem dodal že nekaj svojih. Vesel bom tudi kakšnega vašega predloga, ki ga lahko napišete med komentarje na strani, tukaj ali mi ga posredujete kako drugače.

THE CHALLENGE

Druga stvar glede izzivov je The Challenge. O tem lani sicer nisem pisal, a sem ga vseeno spremljal. Lani sem že pisal o planu kako v 31. dneh izboljšati svoj blog.

The Challenge je stvar namenjena začetnikom, kjer vam v dnevnih lekcijah pokažejo kako začeti blogati. Celotna stvar je brezplačna in zelo koristna, saj vam promocijsko ponudijo tudi nekatera orodja, ki so drugače plačljiva. Seveda samo za testno obdobje.

Letos so stvar še izboljšali, saj so namesto enega meseca, izziv raztegnili na tri mesece. Zraven tega so skrajšali napotke, tako da si lahko celotno nalogo ogledaš in opraviš v 30. minutah.

Prav tako so uvedli tedenske premore, da lahko tisti, ki so malo v zaostanku, nadoknadijo. The Challenge se je sicer začel že 1. julija, a ga lahko z lahkoto ujamete, ravno zaradi prostih tednov in zelo osnovnih lekcij na začetku.

Najdete ga na naslovu Challenge.co