Plačajte manj za zavarovanje

Pred nekaj dnevi sem zagnal novo spletno stran, ki podpira mojo glavno dejavnost – zavarovalništvo.  Za domeno sem izbral ime Ugodno Zavarovanje .Si. Najdete jo na http://UgodnoZavarovanje.Si ali eni od spodnjih povezav. To ime sem izbral iz večih razlogov:

  1. Vsebuje ključno besedo – zavarovanje.
  2. Ime pove kaj lahko pričakujemo na strani.
  3. Prav tako ime zbuja nekaj radovednosti.
  4. Razlikuje se od ostalih popularnih imen: zastopanje,… avtomobilsko zavarovanje .org, naložbeno življenjsko.info ipd.
  5. Je lahko za zapomniti.
  6. Si. domeno pa za boljšo optimizacijo v Googlu in Najdi.Si

Stran bo nudila osnovne informacije o zavarovanjih, izračune in kontaktne podatke. Stran bom poizkušal narediti čim bolj zanimivo, z veliko slikami in enostavno za uporabo.

Največji povdarek bo na izdelavi izračunov za avtomobilsko zavarovanje. Tako sem že sestavil obrazec za izračun avtomobilskega zavarovanja, kjer lahko enostavno vnesete svoje podatke in izdelam vam ponudbo. Glede na ime domene in cenovno politiko se vam splača vzeti nekaj minut in natančno izpolniti podatke in ugotovili boste koliko lahko prihranite.

Kljub temu, da sem stran delal kar nekaj dni (preveč) in da je še nisem začel optimizirati, se je že začela pojavljati med prvi stranmi v Googlu. Tako sem bil zelo presenečen, ko sem začel dobivati prva povpraševanja za avtomobilsko zavarovanje. Vodil si bom tudi statistiko, koliko informativnih izračunov bo potrebnih za eno sklenitev.

Na žalost sem moral nekaj strank že zavrniti, saj so bile iz drugega konca Slovenije in bi bila dostava zavarovalnih polic kar zamudna. Seveda pa na to vpliva tudi letni čas. Tako bo dostava zavarovalnih polic na Obali možna v poletnih mesecih 🙂

Kot že rečeno si lahko naredite brezplačni informativni izračun za avtomobilsko zavarovanje, ki vam bo vzel le nekaj minutk časa.

Če ste prebrali do sem, bi vas prosil za komentar strani. Opogumite se in mi napišite kaj vam je na strani všeč, kaj bi spreminili, kaj pogrešate in podobno. Za vse komentarje se vam v naprej zahvaljujem.