Nov portal neformalnega izobraževanja

Na spletu je nov spletni portal, ki združuje ponudnike in iskalce neformalnega izobraževanja. Nastal je pred dobrim mesecem dni in do sedaj že objavil več kot 200 različnih tečajev, delavnic in predavanj. Portal tecaji.org se je hitro uveljavil v Slovenskem prostoru.

Portal je likovno lepo oblikovan in dobro organiziran, tako da uporabnik hitro oži iskanje na zaželeno področje. Ko najdete iskani tečaj, vam portal ponuja, da s klikom izveste več o samem tečaju in prireditelju. Napoti vas tudi na spletno stran ali spletno pošto prireditelja.

Spletni portal je nastal v sodelovanju z neprofitnimi organizacijami, ki jim običajno primanjkuje denarja za obveščanje. Vendar pa omogoča oglaševanje svojih tečajev tudi podjetjem in posameznikom.

Vsem organizatorjem izobraževanj ponuja brezplačno objavo tečajev in delavnic. Odličnost portala je, da prireditelji lahko vpišejo informacije po svojem izboru. Njegova inovativnost pa se kaže v dejstvu, da je kot prvi v Sloveniji poskrbel, da se vsi tečaji avtomatsko objavljajo tudi na Twitter omrežju in na Facebooku. Njegova povezljivost pa se ne ustavi tu, saj omogoča tudi ostalim spletnim portalom da dinamično prikazuje zadnja objavljena izobraževanja iz poljubne kategorije ali regije.

Priporočamo ogled portala in njegovo uporabo.