Dan za nakup gostovanja

Danes je Black Friday. V ZDA se danes začne božična nakupovalna evforija in na današnji dan lahko dobite ogromne popuste na vse živo in neživo. Glede na to, da sem tudi jaz v šoping razpoloženju, je ta dan prišel kot naročen. Na žalost pa ne bom kupil kaj atraktivnega, ampak ene zelo dolgočasno stvar: gostovanje. No, je pa zelo uporabna!

V teku tega tedna sem že dva krat dobil mail od Hostgatorja, da pripravljajo nekaj posebnega za ta dan. In ker njihovo gostovanje priporočajo praktično vsi webmasterji (saj ne, da bi imeli njihova visoka provizija kaj pri tem), sem se tudi jaz odločil, da prestavim svoje strani na Hostgator.

In kakšne ugodnosti imajo za gostovanje?

Vse -50%!

Imajo pa še nekaj boljšega. Med 5AM in 12AM CST (če so moji izračuni pravilni, je to naš čas minus 7 ur) imajo vse -80%. To pomeni, da se akcija začne ob 12. uri po našem času.

Upam, da se jim ne zruši server 🙂

Zraven tega lahko izkoristite cenejše domene pri GoDaddy. Tudi Amazon in ostale trgovine imajo danes velike razprodaje, tako da se vam splača malo pogledati. Seveda, če ste tako ali tako imeli namen kaj kupiti.

Dodatek: Akcijo so še za nekaj dni podaljšali, tako da še vedno lahko izkoristite odlično ceno.