Brezplačna .com domena

Pri podjetju 1&1 so pripravili posebno akcijo in vam za prvo leto podarijo .com domeno. To je idealna priložnost, da pridete do svoje prve ali pač še ene domene brezplačno.

Če bo to prva – kaj naj rečem- je bil že čas. Mogoče tudi vi razmišljate, da bi začeli pisati blog ali bi si postavili spletno stran. Imeti lastno domeno je velika prednost pred blogspot in blog.siol.net blogi, saj lahko pišete o čem želite in imate popolno kontrolo nad stranjo. Ne pa da morate gledati tiste grde reklame, od katerih nimate nič. Prav tako vam lahko, če ne upoštevate njihovih pogojev, stran zbrišejo. Sicer se to dogaja bolj redko.

Glede na to, da si lahko svoj Blogspot oz blogger prestavite na lastno domeno, bo to tudi bolj lepo in enostavno za zapomniti.

V kolikor pa že uporabljate svoje domene, lahko brezplačno domeno izkoristite za projekt v prihodnosti, zaenkrat pa si rezervirate kakšno pametno ime domene.

Ob tem prejmete tudi brezplačen Private registration, ki drugod stane od 2$ do 9$. Tudi sicer pa imajo pri 1&1 solidne cene, tako da boste naslednjo leto plačali normalnih 9$ za podaljšanje domene. Za brezplačno domeno morate na koncu registracije vpisati svoj Pay Pal račun ali kreditno kartico.

Za brezplačno domeno kliknite na banner.


Become Successful with 1&1 Web Hosting