Brez kofeina do 10.000 obiskovalcev

Sedaj pa res že zelo dolgo nisem kaj napisal… Ko sem danes potegnil tale blog iz naftalina, sem ugotovil, da se je na njem nabralo že kar nekaj komentarjev, preteklo nekaj izzivov in drugih zanimivih podvigov,  da se je WordPress že kakšnih 5x posodobil in še kaj bi se lahko našlo.

Pa gremo lepo po vrsti, torej k naslovu. V juniju sem se odločil, da za en mesec ne bom pil kave. Za ene zelo enostavna zadeva, za druge ne, za nekatere verjetno neizvedljiva. Tudi jaz sem misli, da mi bo uspelo brez problemov, a moram priznati, da je bil to moj najtežji izziv do sedaj. Ja in tako enostavno se sliši. Izziv mi je uspel z enim večjim kiksom.

Ker smo se za dva dni odpravili na morje, je pač bila prisotna morska evforija in mi malo zmedla fokus na izziv. Odpravili smo se zgodaj zjutraj in ker je bila pot kar dolga, smo se več krat na poti ustavili. Ko smo okoli 10. ure prispeli na cilj, nam je lastnica pripravila kavo in ob prvem požirku sem ugotovil, da jo ta dan pijem že tretjič. Ups.

Sicer je bil junij tudi prvi mesec, ko so moje spletne strani dosegle več kot 10.000 obiskovalcev. To je za nekatere zelo mala številka, za druge pa spet ne tako mala. Veliko je odvisno tudi od tematike strani. V mojem primeru je najbolj spodbudno to, da dobim kar 91% obiskovalcev preko iskalnikov. Vem, da sem rekel, da bom že nekoliko prej dobil 10.000 obiskovalcev na mesec, a se to ni zgodilo. Je pa v zadnjih dnevih začel obisk konstantno rasti, tako da sem danes že na 12.000 obiskovalcev na mesečni ravni.

Sedaj, ko sem že ogret, pa napišem še objavo o izletu z letalom (beri prilepim slike in to je to).